hobbyryttaren.se – Allt du behöver veta om hästar!

Populära mässor för hästälskare

Är du intresserad av hästar och ridsport kommer du säkerligen tycka det är kul att gå på en riktig hästmässa. I Sverige, och även i många andra delar av världen, finns det stora och små mässor som du kan besöka. På en hästmässa kan du se allt från utställningar till att träffa ridinstruktörer, boka in kurser eller köpa utrustning till dig och din häst eller ponny. Du kan också ställa ut själv, t.ex. om du har ett företag inom branschen.

Att ställa ut på en mässa är väldigt roligt och en bra möjlighet för dig som vill knyta nya kontakter. Här är konkurrensen dock mycket stor och därför är det viktigt att du verkligen syns på mässan. Ett sätt att lyckas med detta på är genom att beställa snygga mässväggar som verkligen får din verksamhet att sticka ut från mängden. Kombinera detta med någon form av gratisprodukt och folk kommer svärma runt ditt mässbord.

Stora hästmässor att besöka

Vilka hästmässor är då värda att besöka om man är en riktig hästälskare eller hästfantast? Vi rekommenderar två storfavoriter.

Ridsportmässan Shopping Village 2023 – Den här mässan äger rum i november och december och sker i samband med Sweden International Horse Show.

EuroHorse 2024 – EuroHorse 2024 är en stor mässa som startar i februari 2024. Mässan äger rum i Göteborg och är Europas absolut främsta.